lemne de vanzare iasi

Lemne de vanzare – cea mai buna solutie in domeniul constructiilor

Optiunile de achizitie a unor lemne de vanzare sunt multiple, existand in prezent chiar si variante online prin care puteti cumpara produse de acest tip. Disponibil si regenerabil, lemnul este unul dintre cele mai importante materiale de constructii, fiind utilizat din cele mai vechi timpuri si pana in prezent. Lemnul a fost si este utilizat in multe culturi si societati umana ce au existat pe decursul a sute de ani. Pe de alta parte, lemnul se integreaza perfect in structura arhitectonica iar calitatile sale sunt incontestabile in ceea ce priveste asigurarea confortului in locuinte, oferind in acelasi timp o estetica impresionanta. 

In ceea ce priveste utilizarea unor lemne de vanzare in cadrul constructiilor, este indicata abordarea unei viziuni moderne in care primeaza calitatea ecologica ridicata. Putem aminti in acest sens de folosirea materialelor naturale ce nu emit gaze cu efecte de sera si care pastreaza un nivel ridicat de confort. Totodata, aceste lemne de vanzare sunt foarte flexibile in ceea ce priveste utilizarea si pot fi transpuse intr-o mare varietate de forme si structuri. Lemnul se poate utiliza si ca unic material de constructie pentru locuinte si case, oferind in acest sens calitati deosebite de eficienta termica si energetica. Aceste lemne de vanzare reprezinta in acest sens o varianta naturala, durabila si sanatoasa in comparatie cu alte materiale de constructie ce se obtin sub alte forme.

Lemne de vanzare  – Calitate si diversitate

Aceste lemne de vanzare se regasesc intr-o mare varietate de esente cu duritati diferite si calitati specifice. In functie de provenienta, dar si de rezistenta si durabilitate se poate face o clasificare a lemnelor. Putem aminti in acest sens de doua mari categorii de esente, cele europene si cele exotice. Esentele europene de lemn cuprind specii de foiase precum:

 • Stejar;
 • Fag;
 • Plop;
 • Frasin;
 • Nuc;
 • Ulm. 

In cadrul esentelor europene de lemn de vanzare, putem aminti si de speciile de conifere precum: 

 • Brad;
 • Pin;
 • Larita;
 • Molid;
 • Cedru rosu.

In comparatie cu foioasele, coniferele prezinta o viteza mai mare de crestere si regenerare. Acest lucru este posibil in conditiile in care plantarile si reimpaduririle se vor face in cele mai bune conditii. Aceste lemne de vanzare din categoria coniferelor sunt cu precadere utilizate in tamplarie dupa un proces de stratificare. Lemnul stratificat este obtinut prin suprapunerea a mai multor straturi de lemn. Acestea se vor imbina intre ele cu rasini speciale pe baza de apa. Prin aceasta stratificare, va creste semnificativ rezistenta lemnului, deoarece va fi evitata curbarea naturala a acestuia.  

Lemne de vanzare pentru constructia locuintelor

Aceste lemne de vanzare permit realizarea unor locuinte intr-un mod ecologic, iar ansamblul realizat ofera o durabilitate ideala. De asemenea constructiile din lemn propun si un confort sporit, fiind totodata prietenoase cu mediul inconjurator. Constructiile din lemne de vanzare sunt ideale si in ceea ce priveste mentinerea starii de sanatate si a starii de bine a persoanelor ce locuiesc in cadrul acestora. 

Constructiile realizate din lemne de vanzare sunt totodata calduroase pe perioada iernii. Totodata, vor fi racoroase pe perioada anotimpului cald, nefiind necesare alte aparate suplimentare de climatizare. Acest lucru este posibil deoarece se va inlatura senzatia de aer saturat si de cuptor de pe perioada verii. Aceste procese sunt regasite in cadrul ansamblurilor de materiale si procedee necorespunzatoare.

Optand pentru lemne de vanzare in vederea construirii unei case, ai ocazia de a te bucura de o casa eco cu o structura rezistenta. Lemnul poate fi utilizat atat pentru acoperis, cat si pentru peretii locuintei. In aceste timpuri, constructiile caselor din lemn a cunoscut o crestere semnificativa, datorita constientizarii beneficiilor oferite de catre acest material. Casele din lemn se vor integra mereu intr-un mediu natural, fiind ideale pentru un principiu de viata lung si sanatos.

Descoperă Produse de Lemn și Produse Balastiera

Urmărește-ne pe pagina de Facebook.

Contact:
0769 617 575
depozit.lemne@yahoo.com


lemne de vanzare
lemne de vanzare
Scroll to Top
0769 617 575