Depozit lemne Iasi

Iti oferim o gama variata de produse cu masa lemnoasa. De la noi poti achizitiona lemne de foc, peleti, carbuni, cocs, cherestea, dulapi sau scandura pentru constructii.

Acceptam plata cu Card de Energie

card energie pentru lemne

Contacteaza-ne!

Produse de calitate la un pret corect

Ne caracterizeaza eficienta, corectitudinea, seriozitatea si calitatea produselor oferite. Daca esti in cautarea unui depozit lemne Iasi care sa iti ofere mereu produsele dorite, nu ezita sa ne contactezi. De asemenea iti oferim consultanta de care ai nevoie pentru a alege produsele potrivite!

Gama de produse propusa este una diversificata si ai ocazia de a gasi exact ce te intereseaza. De asemenea, pentru produsele pe care le vei comanda de la noi, vei avea mereu transport gratuit. Trebuie doar sa ne contactezi pentru a colabora cu un depozit lemne Iasi ce iti ofera mereu calitatea dorita.

Seriozitate

Ne tinem mereu promisiunile!

Corectitudine

Suntem corecti cu tine!

Punctualitate

Ne defineste punctualitatea!

depozit lemne de foc iasi

01.

Lemne de foc

In depozitul nostru de lemne din Iasi veti gasi o gama variata de lemne de foc: carpan, salcam, fag, stejar sau rasinoase. Lemnele sunt mereu taiate si crapate la dimensiunile cerute si apoi paletizare.

02.

Carbuni

Daca vei alege carbuni de la noi, vei vedea ca acestia au cea mai buna calitate si o putere calorica mare. Carbunii sunt de dimensiuni variate, fiind ambalati in saci de 5, 10, 25 kg sau in paleti de 500 kg.

Depozit lemne iasi

03.

Cocs

Iti oferim cocs de o calitate superioara, obtinut din carbuni, fara impuritati, iar rezultatele obtinute in intrebuintare vor fi optime. Si acest produs vine ambalat in saci de 5, 10, 25 kg sau in paleti de 500 kg.

peleti iasi

04.

Peleti lemn

Peletii de lemn sunt de esenta tare, perfect uscati si comprimati. In aceste conditii au o densitate mare si o putere calorica dubla fata de lemn. Referitor la ambalare putem spune ca se face in saci de 5, 10, 25 kg sau in paleti de 500 kg.

05.

Brikete

Calitatea acestor brikete nu va lasa de dorit, avand o putere calorica mare si o densitate crescuta. Sunt obtinute din lemn de esenta tare, fiind ambalate in cantitati optime in saci de 5, 10, 25 kg, sau paleti de 500 kg.

cherestea iasi

06.

Cherestea

Cheresteaua este de cea mai buna calitate, fiind obtinuta din foiase precum plop, stejar, tei, fag, dar si din rasinoase precum brad si molid. Este utilizata in principal in domeniul constructiilor, iar la noi vei gasi capriori, leaturi, sipci, sandura de gard, cofraje si altele.

07.

Dulapi

La depozit lemne Iasi vei gasi de asemenea si elemente de structura, dulapi sau popi rotunzi pentru lucrari de sprijinire. Dulapii de la noi sunt din esente de lemn diferite, de la brad si molid la tei, stejar sau fag.

lemne de foc iasi

Cateva pareri ale clientilor nostri!

Aici am gasit intotdeauna marfa de calitate, fie ca mi-au trebuit scanduri pentru gard sau lemne de foc pentru iarna. Foarte multumit!
Vasile Lupu
Prima data am luat lemne si carbuni acum 3 ani pentru ca erau aproape si nu regret ca i-am ales. Acum nici nu mai mai duc in alta parte
Monica Enache
Aici am gasit intotdeauna marfa de calitate, fie ca mi-au trebuit scanduri pentru gard sau lemne de foc pentru iarna. Foarte multumit!
Ionica Amariei
Depozit lemne iasi

Totul despre un depozit lemne Iasi

Prin colaborarea cu un depozit lemne Iasi ai ocazia de a comanda materialele dorite, indiferent daca esti in cautarea unor lemne de foc sau a elementelor potrivite mai degraba constructiilor. Un depozit lemne Iasi iti ofera mereu solutia potrivita in cazul in care vei dori sa achizitionati dulapi, cherestea, lemne de foc si multe altele.

Beneficiile oferite de colaborarea cu un depozit lemne Iasi sunt multiple, iar printre acestea putem aminti:

  • Calitate;
  • Eficienta;
  • Gama diversificata;
  • Putere calorica mare;
  • Seriozitate;
  • Corectitudine.

Lemnele de foc reprezinta solutia potrivita pentru incalzire, iar eficienta acestora nu va lasa de dorit. In alta ordine de idei, un depozit lemne Iasi va poate pune la dispozitie si alte tipuri de produse din lemn. Preturile acestor materiale lemnoase sunt avantajoase in raport cu beneficiile oferite, iar pe perioada utilizarii veti observa acest lucru. 

Pentru informatii complete despre optiunea de colaborare cu un depozit lemne Iasi, nu ezita sa ne contactezi!

Scroll to Top
0769 617 575