Balastiera Iasi

Depozitul nostru iti propune o gama variata de produse printre care putem aminti de nisip, pietris de diferite sorturi, balastru sau pamant de umplutura.

Balastiera Iasi​

La noi gasesti mereu produsele pe care le cauti!

Agregatele de balastiera Iasi sunt extrase din albiile raurilor, avand in acest sens o natura sedimentara. Formele agregatelor sunt rotunjite cu suprafete netede. Produsele pe care le punem la dispozitie in acest sens sunt potrivite pentru domeniul constructiilor si nu numai. Ne poti contacta pentru detalii suplimentare despre produsele de balastiera.

 

Totodata in momentul in care ne vei contacta, vei afla detalii si despre preturile avantajoase ale acestor produse. Totul este foarte simplu referitor la comanda pentru aceste produse de balastiera si nu vei intampina dificultati in acest sens. Pentru detalii complete, urmariti lista de produse de mai jos.

Seriozitate

Ne tinem mereu promisiunile!

Corectitudine

Suntem corecti cu tine!

Punctualitate

Ne defineste punctualitatea!

01.

Nisip de constructii

Iti oferim nisip de constructii de calitate. Nisipul este spalat, cernut si nu are impuritati inainte de a fi livrat.

balastiera iasi

02.

Balastru de constructii

In cadrul depozitului nostru vei descoperi si optiuni de comanda pentru balastru de constructii. Acest balastru este ideal pentru prepararea betonului de calitate.

pietris constructii

03.

Pietris de constructii

Depozitul nostru iti pune la dispozitie materiale precum pietrisul de constructii. Acesta este sortat si pregatit pentru a prepara betonul.

pamant de umplutura

04.

Pamant de umplutura

In oferta depozitului nostru din Iasi vei gasi si pamant de umplutura de diferite tipuri. In acest sens, ai ocazia de a acoperi anumite zone sau de a nivela curti si drumuri.

lemne de foc iasi

Cateva pareri ale clientilor nostri!

Aici am gasit intotdeauna marfa de calitate, fie ca mi-au trebuit scanduri pentru gard sau lemne de foc pentru iarna. Foarte multumit!
Vasile Lupu
Prima data am luat lemne si carbuni acum 3 ani pentru ca erau aproape si nu regret ca i-am ales. Acum nici nu mai mai duc in alta parte
Monica Enache
Aici am gasit intotdeauna marfa de calitate, fie ca mi-au trebuit scanduri pentru gard sau lemne de foc pentru iarna. Foarte multumit!
Ionica Amariei
balastiera Iasi

Ce ofera o balastiera Iasi?

Prin balastiera Iasi se intelege de fapt activitatea de productie auxiliara, organizata pe langa unitatile de constructii. In acest sens, se asigura extragerea agregatelor minerale printre care putem aminti nisip, pietris sau balastru, din subteran de sub apa. Productia balastierei se include in productia industriala a unitatii de constructii. Depozitul nostru propune un personal calificat ce va face fata oricaror solicitari. Iti oferim de asemenea consultanta in ceea ce priveste selectia produselor de mai sus. In acest sens, vei avea siguranta faptului ca decizia pe care o vei lua va fi cea mai potrivita si te poti bucura de beneficiile produselor propuse de o balestiera Iasi. 

Lucrarile de exploatare pentru o balastiera Iasi, includ urmatoarele faze tehnologice:

  • Extractia;
  • Transportul intre punctul de extractie si statia de sortare;
  • Prelucrarea materialelor;
  • Transportul catre client.

Balastul natural obtinut, va fi prelucrat prin procesul de spalare si sortare pentru a realiza sorturi naturale in vederea valorificarii acestora. Cu siguranta constructiile au un impact mare asupra societatii si suntem constienti de importanta calitatii materialelor pe care le oferim. In acest sens, iti oferim mereu produse de calitate, deoarece depunem efort si cautam constant cele mai bune optiuni in acest sens.

balastiera Iasi

Balastiera Iasi - Informatii despre balast, nisip si pietris

Balastul oferit de o balastiera Iasi este un amestec de nisip cu pietris in proportie egala. In acest sens, balastul optimizat este utilizat in constructii pentru terasamente, umplutura sau ca agregat pentru betoane. Pe de alta parte, balastul compactabil, amestecat cu nisip, pietris si liant este utilizat pentru constructia de drumuri de acces si pentru platforme. 

Nisipul oferit de o balastiera Iasi este o roca sedimentara neconsolidata, provenita din sfaramarea unor minerale, roci sau alte organisme. Nisipul este spalat, curatat si sortat inainte de a fi livrat. 

Pe de alta parte, pietrisul oferit de o balestiera Iasi reprezinta o roca sedimentara, provenita prin sfaramarea unor mimerale, roci sau organisme. Aceste roci sunt spalate si sortate, purtand denumirea de pietris, acesta fiind utilizat cu precadere in prepararea betonului.

In cazul in care ai neclaritati sau intrebari suplimentare referitoare la produsele propuse de o balastiera Iasi, nu ezita sa ne contactezi. Iti vom raspunde negresit si vei gasi la noi produsele dorite.

Scroll to Top
0769 617 575